אודותנו- מסעדת בטעם אפיקים – מסעדת בטעם אפיקים בקיבוץ אפיקים בעמק הירדן מכילה עד 400 מקומות ישיבה ארוחות צהריים מוגשות בכל יום פתוח לקהל הרחב

אודותנו

About Us.

אפיקים הוא קיבוץ בעמק הירדן (בכביש 90 בין אשדות יעקב לבית זרע) המשתייך לתק"ם. שייך למועצה אזורית עמק הירדן. מקור השם נובע מהמיקום שבין שני אפיקי מים שעוברים בסביבתו – נהר הירדן ונחל הירמוך שבסביבה.

המסעדה

המסעדה קמה במבנה של חדר האוכל של קיבוץ אפיקים, ומארחת בודדים וקבוצות לארוחות צהריים ביתיות מפנקות. מדובר במסעדת תיירות כשרה, עם עיצוב נעים ומרווח עם עד 400 מקומות ישיבה. הכניסה נוחה, במקום חנייה בשפע, מיזוג אוויר ושירות חם ולבבי. לבחירתכם, ישנה אפשרות להגשה או שירות עצמי. המסעדה מציעה גם מנות צמחוניות וכן מנות המותאמות במיוחד עבור ילדים. המקום נגיש גם עבור נכים.

קייטרינג ושירותי הסעדה

במטבח הראשי של חברת הקייטרנג בטעם אפיקים השף מכין אוכל איכותי למגוון רחב של אירועים ושירותי הסעדה כ – 2000 מנות ביום לאירועים משפחתיים בתי אבות גני ילדים בתי ספר מסיבות אירועי פנים וחוץ תפריטים מותאמים אישית שינוע עריכה ופיקוח בקרת מזון ברמה הכי גבוהה בארץ

בקרת מזון

למען התייעלות והשאיפה למצוינות הנהלת הקיבוץ נעזרת בשירותייה של חברת LAC , החברה הגדולה והמובילה בארץ בתחום הייעוץ למערכי מזון, מספקת פתרון מקיף, איכותי, יעיל, בטוח וחכם בתחום מערכות המזון וההסעדה המוסדית.
החברה מתמחה באפיון, תכנון, בקרה, ייעוץ קולינרי וניהול סיכונים למערכות מזון.
על לקוחותיה הרבים של החברה נמנים חברות וארגונים גדולים ומובילים בתחומם, המגיעים מכלל ענפי המשק: חברות היי-טק, תעשייה, מוסדות בריאות, מוסדות ציבור, מוסדות חינוך ועוד. כולם מעידים על מקצוענות שאינה מתפשרת לצד חוויה גסטרונומית וארגונית ברמה הגבוהה ביותר.

מטרת החברה: לפעול כך שללקוחותינו יסופק מוצר בטוח ואיכותי לצד חוויה גסטרונומית, תוך מיקסום התמורה.

החידוש הגדול בתחום ההסעדה המוסדית
חברת LAC היא היחידה בתחומה, המסוגלת להציע מטריה רחבה של שירותים בתחום ההסעדה המוסדית. החברה מספקת
שירותי ייעוץ ובקרה המקיפים את כל נקודות הממשק בניהול מערך המזון וההסעדה, החל משלב ההקמה-איתור והגדרת
הצרכים וקביעת קונספט ההסעדה, תכנון מערך המזון, הגדרת מודל עסקי-שיווקי, ייעוץ כלכלי, פיקוח על הקמת מערך המזון,
ניהול סיכונים, הבטחת איכות – הגיינה סניטציה ובקרת תהליכים, וכלה בניהול ארגוני, בקרה על התפעול השוטף והתאימות
החוזית, פיתוחים קולינאריים, הדרכות לצוות העובדים וליווי מלא של הלקוחות בכל תהליך העבודה השוטף. החברה נותנת
דגש על נושא ניהול הסיכונים ככלי הממזער נזקים של אחריות שילוחית למנהלים במקרה של הרעלות מזון.

תמונות נוסטלגיה של הקיבוץ

תמונות מחדר האוכל של הקיבוץ

מסעדת בטעם אפיקים בקיבוץ אפיקים בעמק הירדן מכילה עד 400 מקומות ישיבה ארוחות צהריים מוגשות בכל יום פתוח לקהל הרחב

גלילה למעלה